Jeg en blogger. Det havde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Mig som blogger. Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre
En lille lækker pizzadej blev lavet på min køkkenmaskine med en lille klat øko gær og ca 500 g italiensk hvedemel 00, lidt lækker olivenolie, salt og ca ½ l vand og lidt hævning i ca 2 timer og derefter rullet ud til pizzaer
FOTO. Disse små fine kager, kan fremtrylles i de fleste farver, brug frugtfarve. Her er de med hindbærcreme, de kan også tilberedes med blåbær, hvor blåbærsaften bruges til at farve dejen, så du får nogle skønne lilla Macarons
FOTO. Min søn på 12 har ikke hørt om stenalderkost og han har ikke behov for detox i januar. Så da han for nylig havde fødselsdag, ville han meget gerne have forie gras og confit de canard
Vi har efterhånden lavet disse dadelkugler en del gange, og de er bare gode. En god snack til at få stillet sukkertrængen,og så er de proppet med gode sager
Jeg var til en fest for et år siden, og der på dessert bordet var der en fin opsats med jordbær - jeg har lige siden tænkt på at det måtte kunne jeg lave selv
en del, som jeg tænker, både kan bruges til fin servering og til fotografering af maden. Foto er jo min hobby sådan generelt, og når jeg elsker at lave, læse om og se billeder af mad, er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af madfotograferingen også
Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Denne chokoladekage har vi bagt rigtig mange gange, opskriften er oprigtig fra en veninde/kollega. Den er god når børnene skal have kage med i skole for der er masser af den, den er lækker saftig og luftig, og kun fantasien bestemmer hvordan din kage skal se ud, nu er det jo påske - så halvdelen af denne kage skal med hjem til en veninde og hendes børn, den skal pyntes med glasur og små påskeæg
FLØDEBOLLER M. HINDBÆRSKUM. 11. 53. Camilla Christine. 0 Comments. I weekenden blev disse lækre flødeboller med hindbærskum og marcipanbund fremstillet
Lone Kjær Foto. Siden jeg havde fornøjelsen af at møde bager Ole Kristoffersen fra Lagkagehuset (og ved den lejlighed få flere af bageriets bedste opskrifter til en artikel til Boligliv) har jeg adskillige gange bagt dette sprøde speltbrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.