men fortiden er aftensmadennoget der bliverindtageti en fart, og skal tilberedesi en fart - hvis det da overhovdet kan kaldes aftensmad - at vi alle er her sammen, er et særsyn
-. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. F. o. r. l. e. n. h. a. m. d. v. t. s. 5. 0. g. k. f. æ. 1. p. 2. ½. b. c. 6. ´. u. K. ø. R. S. L. å. ". H. 7. ,. y. T. l
Spis retten tilaftensmadog brug resterne af farsbrødet som pålæg på rugbrød eller i en sandwich. Når ”haren” og rodfrugterne er færdigetildækkes de ogribsgelé-saucen laves
En rigtig mormor ret der er blevet piftetlidt op og serveret med en lækker perle couscous salat. Kom kød, gulerødder, æg, vand, rasp, salt og peber op i en skål og rør det godt sammen
et æg, hvis du bruger meget magert hakket kød, ellers kan det være svært at få til at hænge sammen. fløde – den giverlige det sidste – kog op, og smag tilmed salt og peber og evt
i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
-. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Smag tilmed salt og peber, og form til tre små farsbrød, som derefter rulles i baconstykkerne. Jeg si’rikke, at de gamle danske retter ikke kan gøres pæne og være en fryd for øjet – det er blot ikkeligetilfældet her
Selve konkurrencen blev desværre lidtforsinket så jeg nåede kun at være medtil at bestemme vinderkagen, så måtte jeg smutte ud af døren, for at nå min næsten aftale, så jeg kender kun vinderkagen, ikke bagerne der stod bag, men den smagte dejligt
-. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. h. ø. s. t. e. r. a. d. g. l. f. v. n. o. m. ,. k. p. j. u. å. y. H. b. M. E. R. x. /. c. 2. 0. 1. 3. B. 6. D. æ. w. (. ). Å. O. g g
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mailtil en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Likethis
bruges til at lave spiralformede pommes frittesaf kartofler til børn, rodfrugts rosti eller til at snitte grøntsager i lange "spagetti" til en grøntsags roulade med fyld
-. i. -. i. -. i. -. i. -. I. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. -. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.