– Anret det på blade af sprød hjertesalat og du kan nyde en lækkert frokost. Men eg er ikke sp tosset med remoulade mere, så blev nødt til at finde på noget nyt
Hvis du er vild med fransk nougat, så vil du helt sikkert E L S K E hjemmelavet fransk nougat. Og i år ville jeg gerne kaste mig ud i fransk nougat, og det var virkelig ikke så indviklet, som jeg havde forestillet mig
Fordel salat på et stort fad hvis salaten skal serveres som tilbehør, sammen med rødløg i skiver, dampede bønner, halve kartofler, asparges, brød i tern, baconstykker og oliven
Knæk dem ud af skallen, skyld dem godt i en sigte og lad dem tørre 1 times tid på et viskestykke). – Kog vand, honning, sukker og glukose sammen til en sukkerlage ved svag varme, indtil den når en temperatur på 150°. Rør massen sammen i 8-10 minutter på fuld drøn, indtil den er sej og lang. Hæld massen ud på et stykke bagepapir drysset med flormelis, læg et nyt lag bagepapir, og rul massen ud i et firkantet stykke på 3 cm i tykkelsen. Lad massen køle af, og skær den ud i stykker på 2 x 2 cm
Læg bagepapir på en bageplade. Sæt små kugler på bagepladen. Tryk hver kage let med en gaffel på den ene og den anden led så der kommet et ternet mønster
En enkelt og lækker frokost ret på oksekødsrester. neutral olie. Snit løg og hvidløg fint og svits i lidt oliepå en lille pande ø15cm, tilsæt oksekød og majs og svits det godt igennem
Det gør det ekstra nemt og jeg skulle ikke bruge tid på at rengøre broccolien. Jeg laver dem af de grønsager som vi ofte har i køleskabet og det er en nem måde at få brugt de sidste rester på
Alle ingredienserne piskes godt sammen, og kommes derefter på en pande. Jeg lavede igår disse lækre wraps til frokost, og den sunde udgave af en almindelig wrap blev en kæmpe succes, og helt sikkert en fast del af frokostmulighederne hjemme hos kærestemand og jeg
M. e. r. m. a. d. f. i. n. …. g. s. t. l. ø. ,. h. v. o. j. b. D. p. å. F. y. V. k. u. æ. c. é. U. S. P. O. L. (. ). 3. 2. 0. 4. 1. 8. %. -. ½. 5. A. C. B. R
Hæld godt med olivenoliepå og vend godt rundt i blandingen. Hæld den gemte marinade på og spæd op med resten af rødvinen og vand til blandingen er næsten dækket
Vi besluttede os for at holde frokostpå stranden, som ligger ud til Limfjorden. Her på billedet er ærtedippen og salsaen - dippen kan sagtens laves vegansk, hvis man undlader creme fraiche
S. å. t. i. l. d. a. g. e. n. s. f. r. o. k. ,. m. h. -. æ. u. v. p. ø. L. y. j. ". b. D. 1. 0. 2. T. (. 4. ). /. c. %. C. H. N. 3. F. K. P. 5. B. 6. r l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.