S. t. æ. r. k. i. n. s. p. e. a. f. o. c. h. g. m. j. d. l. ,. u. å. ø. D. -. ". v. ). C. b. B. 2. 5. 0. 1. /. 3. M. (. P. y. T. H. L. F. J. V. 8. N. G. U. 6
Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det sammen med mælken ogappelsinpasta. Alle ingredienserne blander i en skål og piskes til en luftig creme med din elpisker
Opskriften havde jeg første gang set i Weekendavisens ekstra tillæg Faktisk, men da jeg ikke kunne finde udklippet måtte jeg søge efter opskriften på nettet
Samtidig er chokoladen så fyldig, at du ikke overspiser, og skal smagsoplevelsen udvides, har jeg her lavet en dejlig variant medappelsinog karamelliserede mandler
Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokoladeog ristede, grofthakkede mandler
Hak chokoladen. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
Hak chokoladen. sukker og lad det stå mens dejen hæver (hvis man køber færdigrevet appelsinskal i en pakke, er de ofte allerede sødet og skal derfor ikke ligges i sukker)
P. a. v. l. o. e. r. n. m. g. s. d. t. p. k. f. u. i. b. A. K. ,. å. æ. N. y. c. D. ø. ”. (. 6. -. 8. ). h. 3. 0. 2. 5. V. I. L. J. E. S. Y. T. R. ½. 1. j. C. M. B. 4. °. F. é
(det siger min hukommelse ihvertfald) – I ved, de der bløde småkager, medchokolade på bunden. Jeg elsker at lege med ordene og kombinere dem på alle mulige måder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.