Start med at røre flødeost, soltørrede tomater, basillikumblade og smag til med salt og peber. Idag er det manden i huset som laver maden, og derfor også ham, som får lov at være gæsteblogger
Start med at rense kartoflerneog sæt dem til at koge. luk dem med en kødnål. Lad dem hygge sig til de har stegeskorpe på den ene side, hvorefter du vender dem og tilføjer rosenkålene i kvarter
Missionen var nemlig at bikse en dejlig, let frokostsalat sammen med kylling. Så i bedste reste-stil fik jeg lavet en herlig frokostsalat, der bare smager vanvittigt godt
Smag tilsidst til med salt og peber. Efter en tur ved tandlægen sent i går eftermiddags, blev aftensmaden i går lige hvad fryseren bød på og det der kunne laves hurtigst
med pasta, ris eller kartoflerog en god salat. Krydr med peber. Rens porrerne og skær dem i skriver. Hæld mornaysaucen over og læg kyllingefileterne ovenpå
Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet medbacon. Steg hvert bryst ved medium varme i ca. Her et lille bud på et dejlig let og hurtig aftensmåltid
Lige inden servering tilføjer du flødeosten til panden medkartoflerne, og lader den smelte ud deri. Hæld herefter vandet fra og giv hver af dem et lille tryk med håndryggen, så de knuses let
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.