Det har i mange år været min opgave at medbringe konfekt til den fælles. Det bliver måske ikke lige den superflotteste konfekt, men den smager som regel
Tryk dem lidt plade (nemmestmed en gaffel). Boun appetito. Når de er helt afkølet, smeltes chokoladen over vandbad og dyp halvdelen af småkagen ned i, vend efterfølgende chokolade-delen i kokosmel
Stil igen kagen i køleskabet et par timer, så bærtoppingen stivner. Hvis du bruger frosne bær, skal du her starte med at tage bærrene ud af fryseren, og lade dem tø op
Jeg har for nyligt erhvervet mig disse to fine nye udstikkere. Ikke nok med de har en fin form til enten småkager, knækbrød eller hindbærsnitter, så har de også hvert deres stempel, som kan sættes på kagen
Jeg medbragte en cheesecake to go med dulce de leche og citroncreme. Man medbringer en kage hver og så tilbringer man eftermiddagen med kagespisning, bobler, kaffe og snak
Jeg har efterhånden øvet mig en del på hele contour/highlight processen og selvom det kan virke som en stor udfordring at perfekte, er det nemt at lære, og med de rigtige produkter ved din side, bliver du contour queen, in no time
Gulerødder med oliven, citron og fennikeltop. eller tag dem begge to. Eller sammenmed. Snit fennikeltoppen fint og vend dem i gulerødderne sammenmed oliven
Øverst i indlægget ses det færdige resultat af både sort og orange sukker, og hvis du klikker dig ind på dette link, så kan du se, hvad jeg brugte mit indfarvede sukker til
De er så meget 'back to basics', som de overhovedet kan blive. Faktisk har jeg solgt disse som havregrynskugler (altså den traditionelle slags) til Malthe, der ellers er noget skeptisk for alt, der er lavet med dadler eller i en sund version Og ved I hvad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.