-. -. -. -. -. -. -. -. E. n. d. e. j. l. i. g. s. t. o. h. y. w. k. r. v. a. æ. f. b. D. m. J. ø. u. å. N. p. ,. L. S. c. 1. 2. 3. O. /. 4. 5. 0. ). F. B. (. 8. M. V. K. R. C. z. 6. 9. 7. W. <. 3 l
Her er så en latte og en croissant. Latten er hjemmelavet og med havremælk. Den anden sprøde sag er fra en pose frosne, der skulle en gang i ovnen for at blive bagt
I dag har jeg hygget mig med at bage Kanel "snurre" boller, der er lidt en mellemting imellem en kanel snegl og en bolle - og så er de lækre uden at være alt for sukkersøde ^ ^
-. V. e. j. r. t. s. k. ø. n. o. g. h. a. f. d. l. ,. å. y. v. æ. i. w. D. u. p. m. ). J. b. G. H. M. P. '. B. 1. 2. 3. 0. %. A. L. c. F. C. S. U. K. n g
-. -. -. -. -. -. -. -. -. J. e. g. h. a. r. n. u. p. s. t. o. k. i. f. m. æ. b. l. v. d. M. y. V. å. I. ,. U. S. O. ø. 4. 0. 1. 5. /. 2. 7. 6. D. j. ". 3. P. E. w. ) g
I sidste uge mødtes jeg med en veninde efter hver vores ferie. Vi kom begge hjem med skønne oplevelser, men en ting vi begge havde og har tilfælles er vores kærlighed for rødvin og god mad
Hvad hygger du med sådan en lørdag aften. Det tager 30-40 minutter. Fynsk Forår i glasset og hjemmelavet burger, det var hvad aftenmenuen stod på hos os idag
Inden du pakker dit grej og tager af sted så er der altså lidt arbejde. Efter en udsendelse jeg så, hvor køddet i et supermarked blev pakket om adskillige gange og til sidst marineret for at kamuflere den grimme farve og dække over lugten af rådenskab, så køber jeg kun fersk kød
Nyd duften når pakkerne åbnes ved på bordet. Læg fiskepakkerne i et ildfast fad. Fisk i pakker 600 gr blandet torsk og laks2 tomater2-3 porrer100 gr grønne bønner4 kviste oregano1 citronOlivenolieSalt og peberOlivenoliePergamentpapirSkær fisken i lige store stykker. Rengør porrer og skær dem i stykker på 6-8 cm længde. Sæt fadet i en 200 gr varm ovn i 20-25 minutter. 2-3 porrer
- Ca. - Ca. Udnyt naturens sunde ikke sprøjtede frugt- og bærlager lige nu, velbekomme. - 1 stor frossen økologisk banan. - 1. - 1 stor frossen økologisk banan. - 1
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.