Jeg var et smut på Radio SydhavsØerne i går for at snakke om madpakker og give inspiration til, hvordan vi gør dem sunde og lækre (uden alt for meget besvær)
Det du ikke bruger med det samme, kan du komme i en lufttæt beholder ogstille på køl. Små stykker af sprødt facon, lige til at drysse over pastaretten, på pizzaen, til brændende kærlighed, i en sandwich, eller en vegansk omelet
Det blev til lækre bounty stykker i lange baner og de bliver nydt til en kop god kaffe eller te. Men derfor kan man jo sagtens lave masser af lækkerier alligevel, bare med sundere sager og andre sødemidler end rafineret sukker
3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. 3. N. y. t. u. n. d. e. r. B. a. g. s. 1. h. j. æ. l. p. D. f. i. v. k. m. I. o. ,. å. O. b. ø. T. c. S. 2. H. R. (. 8. ). =. Ø. 0. 5. 7. 9. 6. 4. M. x. /. F. E. A. -. ½. K. l g
Spis noget salat og måske et lille flüte til. Mens det bruner, vendes kartoflerne i olie og lidt salt. Mens det står og hygger, gøres de sidste ingredienser klar
Nej, jeg har det generelt dårligt med autoriteter og sådan en opskrift skal ikke bestemme over mig, hvorfor jeg følgelig skar en endeskive af, sidenhen har jeg dog altid givet det tid til at modne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.