Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Jeg vil prøve i det næste stykke tid at holde den lidt slankerer linie - så alt efter hvor godt det vil lykkeds får jeg måske tabt mig her i løbet af efteråret og vinteren
1½ dl græsk youghurt 2 %2 spsk god mayonaise3/4 dl sukkersaltristet serranoskinke i mindre stykkerBroccolien plukkes i små buketter og blancheres i kogende vand - dyppes ned og tages hurtigt op igen
Den her opskrift er jeg belvet inspireret af i Hjerteforeningens folder der hedder picnic. Jeg har dog tilføjet lidt revet ost, som jeg synes ville klæde opskriften - men den bliver jo også lidt federe
5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
Så skulle det være - vi skulle have noget rigtig vintermad og gerne lidt gammeldaws og retroagtigt, så det blev til Camilla Plums udgave af forloren har - med mine egne tilføjelser
Farsbrødet her er græsk inspireret - med feta, oliven og oregano. Et par store spsk græsk yoghurt. Bland med græsk yoghurt, hvidløg og smag til med salt og peber
Så valget faldt på et græskfarsbrød. Jeg spiste kartoffelmos og ærter til farsbrødet, men det vil også gøre sig godt med ovnstegte eller råstegte kartofler, salat og tzatziki
Farsbrød med græsk inspiration og klassisk græsk salat. Den græske salat består at tomater i skiver, agurk og peberfrugt i tern, smuldret feta, olivenolie, oregano og salt/peber
Jeg har for nogle uger siden set et billede, af et lækkert okse farsbrød med ost og bacon. Derfor, måtte jeg på jagt på nettet, og finde en opskrift der kunne minde om det lækre farsbrød med en kerne af ost
Jeg tror at tricket bag et rigtig godt farsbrød ligger i at forme den rigtig. Man skal lave et fuldstændig glat farsbrød uden huller, fordi så bliver safterne inde, og så skal den være formet som om den er trykket ud af en aflang tupperware boks
Jeg ved at jeg før har lagt opskrifter op af græsk salat men nu får i en igen. I dag serverede jeg det til en græsk lasagne (PASTITSIO) du finder opskriften her
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.