Læg skinken på et stykke køkkenrulle i et minuts tid før du knuser det med hænderne over salaten. Smuldr til sidst gorgonzolaen over salaten og server med balsamico glace
Tomatkompotten var udsøgt sammen med den salte skinke, men en anden gang ville jeg server denne ret med brød og smør til i stedet for croutoner, da jeg tror det iskolde islet fra smørret ville være en god kontrast til tomaten
For mig, der er vokset op medkogt torsk og senere gerne spiser en god, rød steg, er sådan en nytårsmiddag medskinkeog spinat meget anderledes, men når man først har smagt retten, er man ikke i tvivl om, hvorfor den er så højt elsket
J. u. l. e. g. a. s. r. t. k. i. n. m. d. b. o. c. T. I. D. 1. 5. K. O. M. F. U. R. V. N. P. S. H. v. ,. f. p. å. æ. ø. 2. y. 3. 4. G. L. A. E. 6. h. 0. j. B. C. Y. w. /. ½. Ø. ). -
Du kan servere skinkenmed kartofler, grønkål/spinat, ærter eller gulerødder. Inden du kogerskinken, så læs lige på deklarationen om skinken er kogt eller om den skal koges
Fjern nettet fra skinkenog skær nogle snit i fedtet så glasseringen kan trænge ned. Skinke på 1. Kogelage1 stort løg1 stjerneanis4 nelliker3 laubærbladevandGlasering3 spsk. whiskyKogskinken i kogelagen i 30-40 minutter, hvorefter den skal hvile i vandet i 30 minutter. Rør glaserringen sammen og kom den på skinken, hvorefter skinken kommes i et fad og sættes i en forvarmet ovn på 220 grader varmluft i ca
Det ildfaste fad medskinken sættes ind i ovnen i ca. Lidt smelte smør med persille. (Da skinken er kogtog røget kan den spises kold Skinken skal kun varmes
Rør så alle de øvrige ingredienser i og fordel det på tærtebunden. 2 dl piskefløde3 spsk flormelis1 tsk kanel1 tsk vanille Dejen æltes godt sammen, hviler et par timer i køleskab, rulles ud og lægges i et tærtefad. 1 time ved 180°Pisk fløden til flødeskum og vend krydderierne i
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.