Denne ret er medgrønne linser og grønkarry og selvfølgelig med masser af grøntsager. Hvis du laver en gryderet medgrønne linser dagen før den skal spises, tager linserne smagen af krydderierne til sig
G. R. Ø. N. K. A. Y. L. I. J. a. g. r. ø. n. s. e. d. l. t. å. i. k. u. ,. f. b. o. c. m. y. ). H. v. p. O. P. S. F. T. 4. 5. 0. 2. 1. -. æ. E. M. Å. D. h. j. ) G
Frosne grønne bønner. Jeg har virkelig en svaghed for Thai mad…. I går blev det til Panang med oksekød. Kom de ffrosne bønner med i retten de sidste par minutter, så der stadig er bid i dem ved servering
skylle et marmeladeglas med atamon, så holder det lidt længere. Det selvfølgelig ikke alle der gider eller har tid, så i dette tilfælde anbefaler jeg Mae Ploy Brand som kan købes i de fleste Thai supermarkeder
inser med kål og grønkarry – min version. ½ spsk grønkarrypasta. Når man som jeg gerne vil spise meget mad medgrønsager og uden kød er det svært at komme udenom linser,bønner og kikærter
Supernem og lækker ret med både grøntsager kød og sundt fedt i en og samme portion. Her når efteråret så småt begynder at falde på, er det igen lidt lækkert med sammenkogte retter der passer sig selv i gryden, mens man laver andre ting
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.