marokkansk grøntsagsgryde m kikærter. marokkansk hverdagsmad. Denne ret ville man i Marokko lade simre i timevis i den klassiske gryde med konisk låg, om hedder tagine
Kalkun- og grøntsagsgryde med pasta og Mornaysauce Uhmmm. Hurtigt og nemt… og lækkert. Denne ret stod tit på menuen, da jeg boede alene, fordi jeg ikke gad stå i køkkenet tre kvarter til en time, når der kun var mig selv at bespise
Traditionelt – altså i Nordafrika – serveres couscous med en kød- eller grøntsagsgryderet hældt ud over det – lidt ligesom vi gør med ris, men jeg har her lavet en slags salat af dem, hvor salatblade udgør tallerkenen
Linse/grøntsagsgryde. Anbefalelsesværdig brunch – Kalaset. by Anabell Posted on oktober 26, 2012. For et lille stykke tid siden, var jeg ude og spise brunch på Kalaset med mine yndlings piger
* = Urtekram-produkt. Læg tang i blød i vand i 10 minutter. Imens rengøres grønsagerne. Skær løg, hvidløg, porre, selleri og peberrod i tynde strimler og svits dem i en gryde med olivenolie
Tilsæt majs, blomkål, basilikum og chilipulver til grøntsagsgryden. Print This Post. Hører du til dem, der synes vegetariske gryderetter er kedelige, og de ligesom mangler noget, så prøv at pifte dem op med en klat skyr
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.