Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret medhytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Jeg tilsætter både hvidløg og paprika, salt og peber her, jeg kan godt lide at få krydderierne “brændt af” – men man kan også vente til senere med at krydre
Hæld dejen ud på et bord med mel på og ælt/knåda den godt. Utroligt gode grovboller medhytteost/keso. Rør grundigt i dejen med en ske indtil den er godt blandet i skålen
Dagene inden jeg tog til Skanderborg havde jeg spist på arbejdet eller taget rugbrød eller lavet suppe, så jeg savnede helt at stå i køkkenet og hygge mig med lidt madlavning
Hytteost blinis med las, rejer og dressing. kikærtemel (det var lige hvad jeg havde, tror jeg prøver med en blanding af Skallin og mandelmel næste gang)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.