Ha så i kylling, bacon og grønnsakene og bland godt. #kyllingpasta #kylling #pasta #godt #godtno. Denne deilige retten er så utrolig god at du må nesten bare teste den selv Nam Nam Som alltid alt i en gryte, så enkelt så godt
Det gør selvfølgelig ikke ligefrem retten sundere - til gengæld bliver smagen mange gange bedre, og en gang imellem må smagen godt prioriteres højest, selv om det betyder en en lidt højere fedtprocent
I’m sending you good vibes. Smag tilsidst til med salt og peber. 2-3 kyllingefilletter. 1 pakke bacon. 2 terninger kyllingeboullion (kan også være grøntsagsboullion, eller undværes helt). 1) Steg bacon sprødt på en pande og læg det på noget køkkenrulle for at suge fedtet ud. 2) Skær kyllingefiletterne ud i store stykker og steg dem på panden enten i noget fedtstof eller hvis det skal være lidt “luksus” så i baconfedtet. 3) Imens kyllingen steges, laves “spinat i snask”. 2-3 kylling. 1 pakke bacon
Fyld godtmed ost i og vikle derefter et par skiver bacon om således at osten lukkes godt inde. Kyllingebryst fyldt med Pikant smøreost og omviklet medbacon
Rens kyllingen, gnid den ind i salt og peber, fyld den med æblerne og luk den med kødnåle. Det har jeg ikke noget imod at andre gør, men det er bare ikke formålet med denne
Pisk æggene sammen med citronpeber og pesto, og hæld det over tærten. Kom halvdelen af cheddar i bunden, derefter kylling, bacon og til sidst champignoner
De er en god frokost til to, især med lidt tilbehør, såsom frisk frugt, hvis du er ude på picnic. Hæld blandingen forsigtigt over i en frostpose, kom kyllingestykkerne ned til, bland godt, og bind knude på posen
Steg løg, bacon, champignon og kylling i den rækkefølge. Lige inden kyllingen er klar vendes pesto i. 800 g Kylling ( lavede til aftensmad og frokost rester. 2 pakker kalkun bacon ( spiser ikke alm bacon)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.