Grahamsflutes med blå birkes
Vildmedmad.dk
Vildmedmad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 tsk blå birkes og evt. solsikkekerner (efter behag). Tilsæt grahamsmel og rør grundigt. Tilsæt hvedemelet og ælt dejen til den er glat og smidig. Stil til hævning under et viskestykke i 45 minutter. Slå dejen ned, og ælt den igennem. del dejen i tre stykker og tril til pølser. Læg på en bageplade med bagepapir, dæk til og efterhæv i 15 minutter. Lav skrå snit i brødene og pensl med vand. Drys et el. to af brødene med blå birkes, og det sidste med lidt grahamsmel. Bages i forvarmet ovn næstnederste rille, ved 225 grader i ca. 25-30 minutter.

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.