Smør stangen med et penslet æg. 3) Skær skinken i tern, og bland flødeostcremen, champignon og løg sammen med skinken. 4) Fordel massen på to ruller butterdej (lagt sammen med en lille overlap på midten), og fold/flet butterdejen over fyldet. 30 min ved 200 grader (Hold øje med butterdejen ikke bliver for mørk, hvis skru da ned på 180 grader
Når vi er på den anden side af juledagene, så trænger jeg til noget lettere og er ligsom færdig med julemad og sul og så er det dumt at have en masse tilbage i dåserne fordi jeg har bagt osv i de allersidste dage inden jul
Det er virkelig en luksus morgenmad, og jeg glæder mig allerede til sommerens friske bær som sammen med et sprødt drys udgør den helt perfekte morgenmad
Lækker kanelkage med masser med smag fra krydderierne, toppet med en lækker creme lavet af flødeost. Pisk flødeosten blød og tilsæt æg og sukker - pisk til en ensartet creme
Som skrevet i går, fejrede jeg min fødselsdag med et brag af en dessert. Hvis i også smelter i mikroovn, så vær forsigtig med ikke at give det for meget
Jeg har en ret stor forkærlighed for peanutbutter under Nutella (ja jeg ved det, det er ikke det sundeste at smide på et stykke brød, men for dælen hvor smager det altså godt) så en granolamed den ingrediens skulle jeg prøve, at på bikset sammen
Form den med skeen og din hånd til en frikadelle. Om de skrælles eller ej er en smagssag, jeg skræller dem aldrig, da jeg køber kartofler med “fin” skræl
Server bollerne lune med smør og en god kop kaffe eller evt. 10 g gær. 100 g mørk chokolade. 5) De bages ved 240 grader i 13-15 min. Haslund 10 g. 100 g
Skift til k-spade eller dejkroge til resten af opskriften. Opskriften har jeg blogget om tilbage i 2010 og de lægger altid i top 5 over de mest besøgte opskrifter her i december, men jeg synes efterhånden at den trænger til en opdatering med nye billeder. Del dejen op i 5-7 klumper og tril hver klump til en lang pølse, som du skærer i små pebernødder. 10 minutter ved 200 grader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.