Fyld til slut saucen i de tomme auberginer og gratiner med ost på toppen. eventuel overskudsfyld kan bages i et lille ildfast fad og ligeledes gratineres med ost
Med æbler, honning og en gedeost har man en nem lille forret eller frokost til weekenden. Rør balsamico og valnøddeolie sammen og krydr med salt og peber
Fjern den øverste skaldel og anbring de underste skalddele med muslingekødet i et ovnfast fad. Drys med hvidløg, persille og rasp, og dryp olivenolie over
Kan være en vegetarhovedret med en salat til. Jeg spiser stort set ikke kulhydrat og laver derfor maden fed, de fede ingredienser kan erstattes med mindre fede versioner, hvis man spiser ris, pasta, kartofler, brød etc
Overhældes med koldt vand, hvorefter de skulle være nemme at smutte skallen af. Rødbede og gedeost er en klassiker og det er der en god grund til - de smager nemlig fantastisk sammen
Friske ansjoser er ikke altid nemme at finde i Danmark og dyrere er de også, men de smager skønt, så tøv ikke med at prøve dem, hvis du finder dem friske hos din fiskehandler
Beklæd en si med ostelærred og stil den med en skål under. Det er hurtigt og nemt at fremstille sin egen gedeost, så snart man har anskaffet sig ingredienserne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.