At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
Tunmoussesandwich med avocado og vaffeljernstern. for en sandwich er altså en del, men jeg prøvede en sandwich fra Joe and the Juice i København, og den var også rigtig god
Denne del kan udelades, men det giver en dejlig sprødhed og god smag til rodfrugterne. Og hurtigt – afhængig af deres størrelse, naturligvis – og de passer sig selv
Nogen køber færdiglavet sweet and sour sauce, jeg laver den selv. Det er faktisk ikke særlig svært at lave sin egen lækre sweet and sour sauce og du vil bestemt synes den er mere lækker og grønsagerne er mere sprøde hvis du prøver
Vask, skræl og ordn alle rodfrugter. Jeg havde ellers lige fundet halstørklæde og støvler frem. fadet inden du ligger rodfrugterne i… Ellers putter du dem bare i, som de er
Dette indlæg blev udgivet i Fisk, Opskrifter og tagget frokostretter, gravad laks, nippemad. Hjemmelavet gravad laks, der smelter på tungen, krydret med årstidens krydderurter
Bland en marinade af olie,eddike og honning i en stor skål. Står aftensmaden fx på kylling eller andet der skal tilberedes i ovnen, så prøv disse ovnbagte rodfrugter sammen med
Share on Google+Pin It. How beautiful is the colour of this raspberry-limeade. I wanted to try this recipe out when I saw that my local grocery store had fresh raspberries on sale at a very good price this entire month
5 oz. organic fresh spinach (4 cups packed). 11-2 tsp. olive oil (depending on your pan). 11 1/2 cups mozzarella (I used a mozzarella blend from Costco
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.