Det er vigtigt at du bliver ved med at røre i karamellen hele tiden, det brænder meget let på. Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Jeg fortsætter succesen, denne gang med min version af lakridskarameller. Lig det på et spækbræd og bank bolskerne i stykker med en hammer eller en kagerulle
D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. 2. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Krydr med salt og peber. Og så er den super sund. Både laks og mandler indeholder de sunde fedtstoffer, som er godt for både krop og sjæl
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, og kog dem møre - ca. Det giver lige et ekstra pift til kødet - og ikke mindst udseendet på tallerkenen, når kødet bliver grillet
I min familie forbinder vi ofte laks med flødestuvet spinat og dampede gulerødder og porrer. Jeg synes dog, at det er smule vinter-agtigt, og jeg lavede derfor en frisk sommer-version med disse ingredienser
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 2. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
Når jeg først springer på Katrine’s macarons med salt karamel, er det meget svært at stoppe igen. Hun har haft meget at se til med nyt arbejde, flere gøremål og mange ordre på kager
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
E. n. l. u. k. s. r. e. t. a. w. d. p. å. T. i. m. f. ø. g. h. v. æ. o. c. I. b. ,. F. -. y. D. (. 4. ). 2. 5. 0. 1. /. H. S. R. j. 3. 6. B. 7. 8. L. 9. K. N. è. m l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.