Rosa grillet tun. En go mayonnaise evt hjemmelavet Hakket purløg Hakket persille Hakket kørvel ( gem lidt til at pynte med ) HP sovs Salt Peber Citron saft Revet skal af citron En lille smule grov sennep
Smid så kyllingen i en tagine, og lad løgene gøre selskab sammen med rosinerne, safran og vand. Pynt med de resterende hakkede koriander, og så er der serveret …
Med tryk på "skulle", for sådan gik det nu alligevel ikke midt i al regnvejret. Vi kom rent faktisk afsted til bål mellem bygerne om aftenen, men endte med at gå igen inden bålet blev tændt, da det væltede ned i stride strømme
Steak med karameliseret løg og hollandaise - er en ret som kræver en smule forberedelse. Smelt noget smør og en sjat olivenolie på en pande (middelhøj varme) og sæt dine bøffer over - husk at krydre bøfferne med salt og peber
Brun nakkekoteletterne i smør og læg dem i et fad. 4 stk nakkekoteletter. 1/2 L piskefløde. 2 zittauerløg. 1- 2 tsk paprika. hæld den cremede balnding på toppen og bag i ovnen 1 time på 180 grader. Man kan hvis man har travlt give retten 35 min ved 200 grader i stedet. 4 stk nakkekoteletter. 1/2 L piskefløde. 2 zittauerløg. 1- 2 tsk paprika
2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. 2. D. e. t. r. f. d. a. g. o. p. å. n. i. ,. v. s. u. l. m. y. J. k. æ. ø. b. c. h. (. %. ). -. 4. 1. /. 5. j. 0. H. F. S. T. L. K. B. 3. V. G. 6. P. e g
Her er opskriften på en af mine favoritter med laks. Krydr med salt og peber. 25 minutter, så laksen er perfekt til en hverdagsaften, hvor tiden er knap. Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter
Kom stykkerne i en kasserolle sammen med mælken, og kog dem møre - ca. Tilbehøret er perfekt til al slags sommermad - og så er har det den store "upside", at det er supersundt og godt for maven
En lækker, mør, grillet mørbradbøf serveret med de skønneste, sprøde hjemmelavede pommes frites. Når de er brune og sprøde tages de op med en hulsi på en tallerken med fedtsugende papir
2. F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. a. v. j. h. t. f. k. m. b. ø. æ. V. ,. P. ). J. p. y. M. A. D. å. q. N. H. K. I. G. (. 1. 3. /. 4. -. ½. S. c. R. B. C. w. O. Ø. L. ) g
2. 2. 2. 2. 2. S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.