1 ds
hakkede tomater, 2 spsk tomatpure, ca. 8 dl oksebouillon, ca 1/2 porter (eller anden mørk øl), 1 finthakket grøn eller rød chili (eller flere efter smag), 1 nip sukker, ca 40 g meget mørk chokolade (80%), 2 dåser kidneybønner, salt og peber
E. n. g. a. i. m. e. l. s. k. p. r. ø. v. o. t. y. ,. D. h. d. j. æ. f. c. M. U. S. T. R. Y. O. å. J. b. L. u. -. 1. /. 2. 4. 8. 5. %. (. 7. 0. P. ). ½. 3. F. B. x. I. C. w. K. _. V. - g
Når jeg bager boller, bruger jeg næsten altid en eller anden grundopskrift som udgangspunkt. For første gang i lang tid har jeg en lang weekend, hvor jeg ikke skal noget, der involverer andre
Massen kan nu skæres i skiver eller rulles til kugler. 2 spsk sukrin (eller mere hvis du vil have dem sødere). 2 spsk sukrin (eller mere hvis du vil have dem sødere)
Jeg har altid lyst til at bage - det er simpelthen noget af det hyggeligste jeg ved. Heldigvis har jeg en kæreste, der altid står klar til at spise hvad jeg laver
Tilsæt fløde og suppen er klar til at blive serveret med noget lækkert hjemmebagt brød - enjoy. I efteråret fik min nyt arbejde - efter 16 år sammen sted, havde han brug for nye udforderinger - og det har han fået
Det så det her jeg ellers aldrig gør, nemlig at bage med gær. Jeg pisse god til de der piskede ting, så som at piske noget flødeskum til kagen og fylde den med husblas så det kan stå stille i blæsevejr
Ikke så tit, eller faktisk aldrig, men indehaveren af denne skønne blog er en af mine allerbedste venner og inden jeg begynder at kaste rosende floskler om mig i grams, må jeg hellere hive i tømmen og komme til indlæggets egentlige natur
Eller nærmere sagt den forlokkende premien. Om du leter etter noe nytt tilbehør til grillmiddagen (sesongen er da ikke over ennå) eller bare noen nye småretter til tapasbordet, sjekk ut disse
Squashdeller. Steg dellerne i en blanding af smør og olie på et mellemvarmt blus. Så kan man tage sin tallerken i hånden, gå ud i haven fra det overvarme køkken og spise sine squashdeller, mens man kigger på blomster og sommerfugle og ordner verdenssituationen
Den stammer oprindeligt fra Nordafika (Marokko eller Egypten, der er flere meninger om det). 1) Hasselnødder hakkes groft og ristes i ovn eller på tør pande. 2) Spidskommen og koriander ristes sammen på tør pande eller i ovn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.