- about sundays. Ja det skulle da lige være, at resten af dagen nu står på lektielæsning, for man kan da ikke andet end at nyde en søndag , hvor man vågner når man vågner, går morgenbimsetur i høj solskin med blid blæst i ansigtet, hvorefter turen går videre til køkkenet for at lave en skøn morgenmad
I lang tid har Morten spurgt mig, om jeg ikke vil forsøge mig med at lave peanutbutter cups til ham. Men som mange andre ting er de røget på to do listen
I dag var det på tide med fisk. Det er noe en egentlig burde spise mye mer av. Fisk er godt, det er sunt, og ikke minst det er ikke veldig vanskelig å lage viss man bare gidder
1. L. C. H. F. /. P. a. l. æ. o. v. e. n. i. g. s. u. h. d. r. m. R. ø. t. k. ,. c. y. 2. V. f. å. 3. S. 4. A. b. p. 5. T. j. (. ). w. 6. Ø. 7. D. 8. 9. I. 0. G. z. -. O
Den kære lille chokoladekiks, har en helt specielt plads i mit hjerte. Derfor synes jeg det er sjovt at finde nye måder at få andre til at dele min begejstring for kiksen på
Syltede agurker skal der altid være i køleskabet, og patentglasset er helt tomt. der er kun lagen og enkelte peberkorn, enebær og laurbærblade som svømmer rundt
Om du er cheesecake-elsker (som mig) eller stadig mangler lidt for at blive overbevist - vil jeg love dig, at denne opskrift er værd at prøve kræfter med og vil være et hit hos både venner og familie
I dag har været en rigtig hyggedag og faktisk står hele denne uge for alvor i "hyggens" tegn. Oskar og jeg var på Juleshopping sammen med den jævnaldrene Viktor og hans mor, min veninde Louise
søde JaneSukrinFiber HUSK. ------. This morning I made LCHF (Low Carb High Fat) crepes. I had them with greek yoghurt with cinnamon and vanilla and homemade raspberry coulis
Overnight chiagrød m. crunchy peanutbutter. By Madfidusen. February 15, 2016. No Comments. #backontrack. Det sidste (lange) stykke tid har jeg vitterligt været en skovl, hvad morgenmad angår… Jeg er faldet pladask tilbage i en dårlig vane, hvor jeg først spiser ved frokost tid
En bedre betegnelse er nok nærmere hjemmelavet snickers - so what's not to like. Jeg har i hvert fald svært ved at holde mig væk fra bøtten, så jeg forudser, at de ikke overlever mange dage
Guess what. Guess what. No shit. Det her er uden tvivl en af de bedste salater jeg har fået – både ift. når jeg selv har lavet, og når jeg har spist ude
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.