Læg næste bund på og dæk den medvanillecreme - også et godt lag. Inden du serverer den pynter du den med masser friske bær (jo flere, jo bedre - det ser fantastisk dekadent ud), flødeskum i kanten (jeg bruger en sprøjtepose - det ser ekstra dekorativt ud, men en frysepose med et hul kan også gøre det) og til sidst lidt fintrevet chokolade
Pynt medfriske jordbær. I en anden skål blandes alle de tørre ingredienser sammen med smørret. Smag til undervej således at mascarponen cremen passer perfekt til dine smagsløg
Server denne lille bid af himmelen medfriske bær og evt. friske figner for nogen du holder af. ) Når jeg skriver sådan, er det fordi jeg flere gange efter at have set Mette Blomsterberg eller en anden dessert-vizard trylle den lækreste creme brulée frem, selv har stået med en halvflydende lækkersmagende vaniljecreme, der bare ikke er blevet rigtig stiv og derfor kun har sendt tankerne i retning af creme brulee pga
Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinat og soltørrede tomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørrede tomater
anret i dybe tallerkener, pynt med finthakket chili ogfrisk revet parmesan. Denne enkle og lækre pastaret kan laves med mange forskellige grøntsager, efter smag og behag, men egner sig også rigtig godt som en køleskabs oprydder
Krydderurter fx mynteog koriander. Lad gæsterne selv hygge sig med at rulle deres forårsruller til middagen - eller rul dem i forvejen og læg dem i madkassen i stedet for rugbrødsmadderne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.