Rør hytteostmed grønkål og klippet karse. Det er en vegetarret med masser af smag. Jeg bagte pandekagen på en lille pande, så den blev tyk, men den kan også bages på en stor pande og rulles sammen om hytteostfyldet
Prik bunden med en gaffel (så eventuelle lugtbobler undgås). Det skete en torsdag aften, i form af denne lækre spinat/hytteost tærte, som faldt i virkelig god smag ved middagsbordet
Et saftigt stykke kyllingebryst gratineret medhytteost blandet med sprøde pinjekerner, citronskal og frisk basilikum ovenpå en bund af skønne efterårsæbler serveret med fuldkornsspaghetti med mere af den gode hytteostblanding
Hytteost blinis med las, rejer og dressing. kikærtemel (det var lige hvad jeg havde, tror jeg prøver med en blanding af Skallin og mandelmel næste gang)
gulerodspostej, grøn salat med asparges og hellefisk paneret i polentamel. Mit første "spring" blev denne gulerodspostej, som jeg synes var virkelig lækkert (jeg har stadig lidt på køl, som jeg har planer om at spise til morgenmad i morgen)
Jeg har længe gået og savnet et nemt måltid "to grap and go" - et mellemmåltid som er nemt at tage med, mætter godt og ikke indeholder en masse mærkelige ingredienser, som jeg ikke kan udtale
En lækker sund hverdagsret med masser af smag, fyldt med protein og glutenfri. hytteost. skær kyllingekødet i små stykker, snit løg, hvidløg, ingefær fint og svits kort på panden med rapsolie
Denne gang har jeg fyldt min tærte med masser af spinat, en rest fintsnittet spidskål og en hytteost-æggemasse krydret med masser af citronskal og et lille twist af chiliflager, og så er den toppet med pinjekerner, der bliver ristede og sprøde i ovnen
1,5 dl hytteost (1,5%). 1,5 dl hytteost (1,5%). Posted on November 7, 2014 by Henriette Lykke in Aftensmad, Diverse, Kylling, Morgenmad, Nye opskrifter, Tilbehør, Top 20 opskrifter
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple medhytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Slut af medhytteost og revet cheddar på toppen. fanget mig en seriøs omgang forkølelse og ondt i halsen, så jeg drikker the med ingefær på livet løs, så jeg snart kan komme i gang igen
Jeg er ret vild med grønkål, men for at være ærlig har det ikke altid været sådan. Vi er lige nu sidst på grønkålssæsonen, og det skal selvfølelig udnyttes
Denne tunsalat medhytteost, sprøde æbletern og frisk persille ovenpå en skive ristet rugbrød kan virkelig peppe en ellers lidt kedelig rugbrødsmad ret meget op
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.