Den er utrolig kraftig i smagen, gør helt sit eget indtryk på smagspaletten og er fantastisk til kartofler, kartoffelmos eller ris og så med lidt asier til, så er den lige i skabet
G. u. l. a. s. c. h. e. r. t. d. i. o. n. v. m. k. ø. g. ,. æ. f. å. S. j. p. A. b. -. J. M. R. K. 2. I. 5. 0. 1. F. L. T. 3. 4. H. B. y. 6. 7. 8. 9. N. V
Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Her er en opskrift på en kraftig og enkel gullasch, uden en masse krydderier som tit overdøver smagen af oksekød
Server gullaschenmed rodfrugtemosen og råsyltede rødbeder. Tilsæt finthakket løg, og gulerødder i skiver, svits det sammen med kødet et par min, tilsæt øl og vand og lad kødet småsimre i ca
Smag til med salt og peber. Drys med persille, blåbær, timian og rødbedetern. Serveres med kartoffelmos. 600 g gullaschkød i tern. dk (gogo) 600 g gullaschkød i tern
Server gullaschenmed grøntsagsstænger eller kartoffelmos/rodfrugtmos. 1 dåse hakkede tomater med basilikum. Læg låg på gryden og lad gullaschen koge i 1
Der var butterbeanspread, kylling, tun, bacon, luftørret skinke, ultra tynde agurkeskiver, rødløg marineret i æblecidereddike, spinat, tomater med basilikum, ristede champignoner, brieost og soltørrede tomater
Tag kødet op med en hulske. Serveres med kartoffelmos. 3/4 time (du kan med fordel gøre denne del dagen før - eventuelt kan du "gemme" 30 min. Gullasch - Lækker og smagfuld 1 stk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.