Vend rødspættefileternei en blanding af majsgryn og friskrevet parmesan krydret med salt og peber. Hak nødderne og bland med revet citronskal og hakket persille
Lad dem frittere et par minuttertil de er sprøde. Start med at varme en grillpande (alm. Denne opskrift er en frifortrolkning af en JamieOliver-ret, som jeg har tilpassetmine egne smagsløg
Serveres medsukkerfri ketchup eller rød pesto på toppen, samt et grønt drys. Jeg er stor fan af karrykål og har tidligere sat en af slagsen altså opskrifter her på bloggen
Egentlig endte jeg med at bage denne sprøde sag da jeg lige havde nogle pasteuriseredeæggehvider jeg skulle finde et formål til, men de kan sagtens laves medalmindelige æg
Bag vaflerne gyldne. Med øl og marengs, hvilket gør dem ultra sprøde. Uanset hvormange variationer af vafler jeg er stødt på – nogle med banan, nogle med grahamsmel andre med korn og proteinpulver… ja, så er der bare ikke noget, der slår gode gammeldags vafler, præcis som min mormor ville have lavet dem
Hvordan laver man et flute medrigtig god smag uden brug af surdej. Det går ellers godt med ham. Resultatet er et lækkert flute, som er knap så hårdt i overfladen som de flutes, jeg sædvanligvis bager, men som er fintsprødealligevel
Start med at ristepinjerkerner på en pande, til de er let gyldne og sprøde. Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssag med både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson
Start med at tilsætte ca. Sig hej til det nye sunde hit herhjemme. Smager det ikke nok af karry, tilsæt da mere – Det samme med salt og peber naturligvis
Noget så simpelt som løgringe, super sprøde og lækre. Så kom der gang ifritøsenigen. Det er egentligikkefordivispiser dem særligttit, men de smager altså bare godt og passer perfekt som tilbehørtil en god burger, eller bare som en lille hyggesnack
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.