Gyldne sprøde rødspættefileter med lynstegt karrykål i kokosmælk
Thorfisk.dk
Thorfisk.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Ingredienser
  • til 2 personer
  • Tilberedning: ca. 30 min.
  • </div>
  • 250 g rødspættefileter
  • 1 dl hvedemel
  • Fintrevet citronskal af 1/2 citron
  • 1 tsk. karry
  • Salt & peber
  • Smør til stegning
  •  
  • Karrykål i kokosmælk
  • 1 lille spidskål
  • 4 forårsløg
  • 1 tsk. karry
  • 2 dl kokosmælk
  • Citronsaft
  • Salt
  • 1 bdt. dild
  •  
  • Tilbehør
  • Kogte ris
  • Send indkøbsliste SMS
  • Send som e-mail
  • Print opskriften
  • Del på facebook

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.