Snit rødløget i tynde både eller små tern, hak persille og ramsløg fint, og skær æblerne i tynde både, bland det sammen med saften fra citronen og olivenolien, tilsæt lidt god flagesalt samt frisk kværnet peber
Put fyldet i æblerne, sæt dem i et ovnfastfad og pensl dem gerne med smeltet smør. Skær kernehuset ud af æblerne og skær en skive af bunden for de står stabilt
Si frugtblandingen så saften ender i skålen med sukker osv. Skal geleen være helt gennemsigtigt kan du si saften igennem ostelærred eller et vådt viskestykke
æblerne, nødderne og yoghurten. 2 syrlige æbler. 1) Hak nødderne groft med et takket kniv. 5) Skær æblerne tynde både og steg dem i smør på en stegepande, til de er næsten møre. 5) Tilsæt herefter honningen til æblerne og lad det småkoge i panden i ca. 6) Portionsanret medæbler, flødeyoughurt og nøddeblandingen 4 personer. 2 syrlige æbler
J. e. g. k. a. n. b. l. i. v. d. m. t. s. p. ø. f. y. r. å. æ. ,. o. H. N. 3. -. x. j. D. h. u. S. M. A. G. T. I. O. c. é. (. 4. ). 2. 6. 1. *. 8. %. Æ. U. B. L. R
E. n. p. r. o. d. u. k. t. i. v. a. g. s. æ. b. l. e. m. ,. 1. ½. h. -. é. 3. 2. 5. y. f. O. N. R. M. Æ. A. B. å. 8. D. j. &. L. T. ø. ). V. S. q. c. H. 0. P. 6
M. O. R. Æ. B. L. E. K. A. G. (. 4. p. e. r. s. o. n. ). S. f. l. d. t. g. ø. a. å. m. i. k. b. ,. v. h. j. u. 1. æ. /. 2. c. 8. 0. N. D. V. I. 5. 6. P. Y. T. -. y
D. e. t. r. d. n. i. p. å. o. g. f. a. m. l. u. k. æ. ø. s. v. ,. b. U. h. L. F. H. j. y. O. M. ". J. V. B. Æ. (. c. 1. ). I. 2. 0. /. 3. G. S. T. 5. N. K. 7. P. A
-. m. e. d. c. i. t. r. o. n. s. k. a. l. ,. g. b. u. B. æ. ø. v. D. y. j. F. f. å. p. M. h. w. L. R. O. 3. ¼. 1. 2. (. ). 4. K. V. ”. H. T. /. P. N. 0. 5. J. Æ. G. E. A. a l
I den nederste skal man fylde op med vand, Den midterste er der hvor saften bliver sigtet ned fra den øverste gryde som er en si hvor æblerne eller en anden frugt bliver placeret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.