i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. T. l. e. n. k. o. d. t. r. s. f. a. v. …. m. ,. g. c. h. p. å. G. j. b. O. u. F. (. 4. 2. ). 0. æ. y. 1. ø. 5. ½
Forrig søndag fikvi gæster til aftensmad og jeg havde taget en hamburgerryg op, men i løbet af dagen tænkte jeg mere og mere over at jeg ikke havde lyst tilalmindelig kogt hamburgerryg og glaseret i ovn laver jeg også tit - der skulle noget nyt til
Lægges i et fad og sættes i ovnen og dækkes med staniol. Hamburgerryg kan godt være lidtkedeligt, så jeg foretrækker at tilbehøret er spændende og fuld af smag
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.