Combine butter, garlic and salt in a heatproof bowl and melt in the microwave. This might sound like a bit of an effort, but I promise you it is worth it
I. s. ø. n. d. a. g. v. r. e. S. u. p. B. o. w. l. ,. å. i. b. t. f. h. y. m. D. (. ). c. k. æ. C. F. A. -. E. 1. 4. 6. 0. 5. 3. /. 2. 9. j. K. 7. 8. T. N. R. J. M. *. H. ". P. L
Kyllingen er sprød og dejlig saftig da den er blevet vendt i æg og dernæst majsstivelse, som bare gør kyllingen super lækker når den steges i en masse olie
Kom sukkeret på en kold pande og smelt det til det er lysebrunt ved middelstærk varme. Fjern overflødigt fedt ved gumpen fra anden og gem det til sovsen
Retten kan måske virke en smule tung, men er egentlig ret lige til og hvis man tilføjer en god salat synes jeg det passer ganske godt her omsommerenogså
Der hvor jeg fortalte om den hyggelige dag i køkkenet med en masse bloggerpiger, hvor vi skulle lave leverpostejsmadder med eget twist OG en video-produktion
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.