Jeg har flere gange købt Jamie Olivers tomatsauce på rødløg og rosmarin - men nu tænkte jeg, at jeg skulle prøve at lave min egen, og sikke en fantastisk tomatsauce jeg endte med at få tryllet frem
I torsdags lavede jeg lasagne med hjemmelavet pastaplader. Tomatsauce. Tomatsauce. Tomatsauce. Da lasagnen var samlet stod jeg med en masse ekstra pasta, og var lidt i tvivl om hvorvidt det kunne fryses
S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. -. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
en pære-mandel tærte smurt med hjemmelavetcremet jordbærmarmelade på bunden. Pære-mandel tærte med cremet jordbærmarmelade1 1/4 cups hvedemel ½ tsk sukker2-4 spsk koldt vand½ tsk salt110 g koldt smør, skåret i små ternHjemmelavetcremet jordbærmarmelade. 1 cup smuttet mandler110 g koldt smør, skåret i små tern2 spsk hvedemel2 dåser halve pærer3/4 cup flormelis1 stort æg1 tsk salt½ cup hjemmelavetcremet marmelade Mandelflager Dejen til tærtebunden kan laves flere dage i forvejen
Et godt tip er at lave dobbeltportion af tomatsaucen, og bruge den til f. Tomatsauce. 9) Anret gnocchierne i en stor dyb tallerken, kom tomatsauce over og læg lammekoteletten på toppen
vi plejer at servere vores nachos med hjemmelavet guacamole, salsa og creme fraiche dressing. I aften er opskriften en af de nemmere - men vi synes, tippet er godt nok til at blive givet videre
Her er en lækker, cremet ret, som er lynhurtig at lave. Retten kan også gøres mere traditionel ved at lave kødbollerne af svinekød i stedet for kylling
Hvis du ikke allerede havde gættet det, så lad mig starte med at sige, at dette ikke er en juleret (dem tænker jeg, at I ser ret mange af i øjeblikket)
Cremet pasta med kylling, svampe og soltørrede tomater (4 personer). Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. -. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.