Ja der står sprødbrød. Jeg grinede også første gang jeg hørte det. Historien er at jeg har en svigerinde der bliver drillet med at hun ikke kan udtale kombinationen "kn", det har resulteret i at et knæ nu kaldes et hængselsled i benet og en kniv er blevet til et fladt smøre redskab, derfor hedder mit knækbrød for fremtiden bare sprødbrød
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Bring tilsidst ingefær, citron, rørsukker og vand i kog - og lad det koge i ca 45 min. Det skulle efter sigende være sundt at starte dagen med en ingefærshot, og derfor er jeg kastet mig ud i at lave min egen
-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. S. k. ø. n. e. ,. s. f. o. r. å. u. l. g. t. a. j. p. v. d. m. b. O. i. P. c. D. B. (. 3. 0. 5. y. ). F. h. 2. 1. 4. 6. æ. L. N. Ø. z. H. R. 7. 8. V. w. 9. T. K. U. é. n l
Skær kartoflerne i halve (hvis de er meget store - så i kvarte)2. Endelig endelig endelig er bøgehækken sprunget ud og de første 25 grader er tikket ind på termometeret
Jeg holder både af mælkechokolade og den mere kraftfulde intense kakaosmag i mørk chokolade. Jeg nyder sådan en hjemmelavet bounty mere end hvis jeg havde købt den
Opvarm blandingen ved middel varme til sukkeret og smørret er smeltet - rør indimellem. Bliv ved med at røre de næste 5 - 8 minutter (eller til karamellen når 100 grader - brug eventuelt et sukkertermometer)
Serverer du dine røsti som hovedret, så læg en lille klat flødeost på toppen, og servér med et glas kølig Pouilly-Fuissé, La Roche, som er en tør hvidvin lavet på chardonnaydruen
Tilsæt kokos- eller mandelmælk og blend godt igennem. usødet eller rå kakaopulver. Skøn hjemmelavet nutella med masser af smag og uden raffineret sukker
Så er det ved at være jul. Jeg er ikke så meget til den traditionelle nougat og marcipankonfekt, så jeg fandt de lækreste opskrifter på disse skønne chokolader
D. e. r. m. a. n. g. f. j. d. h. s. u. k. t. o. v. l. b. i. y. '. R. ø. æ. å. ,. O. A. F. p. S. J. C. é. (. ). *. 2. w. 1. 5. 0. c. H. I. K. /. B. L. 4. “. ”. M. …
Opskrift på en god luftig guf, passer til 6-8 personer. Sukker og vand kommes i en tykbundet gryde og koges 2-3 minutter til massen er tyknet lidt. Kan holde sig på køl i 3-4 dage
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.