Hjemmelavet medister - medisterpølse
Kvalimad.dk
Kvalimad.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 portion frikadellefars100 gram spæk uden svær (evt. røget) (kan undværes)½ tsk. allehånde stødt¼ tsk koriander,  stødt¼ tsk ingefær stødt (Astas hemmelighed)¼ tsk muskat, revet
  • 5 meter renset svinetarm (den mindste pakke du kan få)
  • 1 portion frikadellefars
  • 100 gram spæk uden svær (evt. røget) (kan undværes)
  • ½ tsk. allehånde stødt
  • ¼ tsk koriander,  stødt
  • ¼ tsk ingefær stødt (Astas hemmelighed)
  • ¼ tsk muskat, revet
  • 5 meter renset svinetarm (den mindste pakke du kan få)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.