Hjemmelavetpizza er ret nemt at lave og fyldet bestemmer man jo helt selv. Her i Helsingør har vi et yndlings sted, hvor vi gerne køber vores pizzaer, hvis vi skal have pizza udefra
I går stod menuen på hjemmelavetpizza. Hjemmelavet (nem) fiskesuppe. Min pizza var lidt mere enkel med kun parmaskinke, rucola og revet parmesanflager, det kom dog først på, da pizzaen var helt færdig
F. o. r. l. e. d. n. a. g. v. h. m. j. i. p. z. t. f. s. J. b. å. u. -. ø. k. æ. ,. O. V. I. (. 2. ). 5. 0. 4. 3. R. B. c. S. T. P. L. y. D. 1. Æ. H. M. E
Jeg har valgt, at lave mine egen pizzasovs. Ved at ændre på sammensætningen er pizzaens fedtindhold blevet reduceret betydeligt og fedtsyre sammensætningen er også væsentlig bedre
Det er også derinde jeg har fundet denne opskrift på hjemmelavetpizza på hvidkålsbund. Når man spiser efter paleo-principperne må man ikke spise mel, så derfor er almindelige pizzaer jo et no-go - men med denne opskrift er det muligt at få et rigtig godt alternativ
Denne pizza bliver enormt lækker. Jeg putter aldrig ost på mine pizzaer, da jeg synes, det nogle gange ødelægger smagen af de andre råvarer, men bøffelmozzarella eller almindelig rund mozzarella kan sagtens bruges
Jeg elsker hjemmelavetpizza. Brug dine rester på en perfekt pizza. Det er et vidunder i forhold til købepizza og man kan bruge rester fra dagen før som topping, hvilket gør hjemmelavetpizza endnu mere vidunderlig
En udsøgt pizza lavet på bagesten med hjemmelavet tomatsovs. Rulles derefter ud til pizzabund. Tænd for ovnen på 275 grader i ca 1 time inden, så stenen får den ønskede temperaturPizzadej
- og ganske anvendeligFor ikke nok med at du kan variere mellem salt, sød eller stærk lakrids, så er det nemt og overskueligt at give sig i kast med, og så smager det bare fantastisk til rigtig mange lækre ting
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.