Kom alle grøntsagerne i en stor gryde sammen med smuldret buillonterning og de øvrige ingredienser. Vi ville have haft squash i, som i følge opskriften, men da manden herhjemme ikke kan se forskel på en squash og en aubergine, endte vi med at komme aubergine i
Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Retten er super lækker i det kolde efterårsvejr, og egner sig fortrinligt til sofa, da den kan spises af en skål med pinde uden at det løber ud over det hele
Læg æblerne i et smurt fad og drys med kardemomme og sukker. Line har godt nok allerede været der med en opskrift på vores lille kreation fra i mandags, men her kommer den lige igen
For nyligt forsøgte jeg mig derfor med ONE POT PASTA, og der er ingen tvivl om, at det fremover bliver en fast del af repertoiret, og det er jo heldigvis kun fantasien, der sætter grænser, så det behøver derfor ikke blive ensformigt,
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.