Der bliver ca. Der er sikkert mange af jer, der allerede har regnet den ud, men for jer der ikke har "set lyset", så tænder jeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Og så har hun styr på kage. Dét har hun styr på. Men hvad så med resten af året. Ditte har kæmpet en brav kamp for at få sin egen lille nyudklækkede papirbaby (som hun kalder den) på gaden
Det er strengt taget ikke grød der bliver til kage, men det er stort set de samme ingredienser som min morgenmad normalt indeholder – blot i en pimpet version med ekstra meget smag og lækkerhed
Jeg indrømmer, at der har været alt for stille her på bloggen i det sidste halve år. Det blev en lidt længere blogpause, end jeg umiddelbart havde forestillet mig
Så er der hvidkålspizza i ovnen. Vi har nemlig altid revet hvidkål i køleskabet, og da så mit første aftensmads-projekt gik i vasken, ja så måtte der jo bare improviseres med rester
Vi har pimpet gløggen op med lidt friske bær som supplement. til rosiner og mandler. Hvis du ikke er lagerførende i brombær, dropper du dem bare og kører rosiner og mandler i
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
S. å. e. r. d. n. h. D. t. a. v. æ. p. o. j. k. f. l. g. ,. m. s. y. i. J. ø. b. u. A. O. G. E. H. U. P. c. (. 1. 8. ). I. 2. /. 4. ½. 3. 0. 6. 5. w. B. R. M. %. N. -. F. 7. á. T. L. . x. ) l
Helstegt dyrekølle, en blandet salat med portvinssyltede tranebær og glaserede valnødder – samt den klassiske Cumberland sovs, der er så god til koldt kød – især til vildt og okse
Mærk godt efter konsistensen, så dejen hverken bliver for våd eller for tør. Så er det ikke altid jeg gider at lave noget der skal hæve i, jeg ved ikke hvor lang tid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.