J. e. g. h. a. r. n. i. t. o. d. v. Å. u. s. ,. ø. f. k. m. j. y. V. l. 1. -. 2. å. b. P. p. C. N. æ. D. F. E. ". M. G. w. L. c. 5. 0. S. R. K. (. ). 3. T. B. H. I. |. O. <. z. ) g
J. a. h. u. r. t. i. g. e. j. o. l. v. ,. m. n. s. d. p. k. f. æ. å. ). b. y. c. D. ø. O. S. 1. 0. %. (. 2. 4. N. I. 3. -. R. M. E. H. 5. ½. T. A. B. 7. P. Æ. *. L. _. é. V. /. z. x. 8. |
Brødet er rigtig godt at lave hvis man ikke lige har tid til at vente på et koldhævet surdejsbrød. Share on FacebookDette indlæg Hurtigt Hvede Grydebrød er hentet fra BRØDET
Tilsæt herefter melet og rør dejen med en dejkrog på lav hastighed. Mest fordi jeg ikke lige havde en surdej der var klar da jeg skulle bage, og så skulle det bare gå hurtigt
Brun først løgende på panden i lidt kokoslie og sæt dem til side. Hak kinakålen i grove strimler og steg dem kort i kokosolie på høj varm til de lige bliver brune i kanten
Min ynglings er Havrebrødsmix, hvor Birgits svigerdatter har videreudviklet lidt på opskriften. Nu kan jeg bage glutenfrit brød og boller rimelig hurtigt og med et super resultat hver gang
O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. ,. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.