D. e. r. g. n. t. l. i. k. o. j. u. b. æ. h. p. å. J. a. d. ". f. ø. s. ). M. ,. v. y. -. m. P. 2. '. 3. c. 1. A. S. F. B. 8. 0. H. E. T. /. V. +. (. G. w. 5. ) g
Denne årets sidste adventsgiveaway har fået overskriften "Jul i køkkenet". Du er også velkommen til at linke til give-awayen og må gerne anvende billedet
E. n. d. u. e. t. f. r. i. p. o. j. k. b. l. v. æ. g. ). T. a. m. s. -. O. y. G. A. w. S. h. ,. å. ø. B. c. 1. 9. V. /. R. 2. +. (. 5. M. 6. 7. 0. H. ) l
P. å. s. ø. n. d. a. g. i. æ. t. e. u. ,. 2. m. r. 0. 1. 4. F. l. v. J. h. b. f. o. k. y. p. D. j. S. c. -. 8. 5. (. /. ). K. 7. ½. z. R. +. C. H. Æ. G. V. B. L. 3. N. 6. x. ". M. E
Jeg udlodder et eksemplar af min nyeste bog til læsere af min blog. Så den eneste betingelse for at deltage i konkurrencen, er at følge min blog enten via GFC eller Bloglovin eller Facebook eller Networkedsblogs - se knapper i bloggens højre sidepanel
D. A. N. M. R. K. S. -. T. I. O. L. E. G. V. W. Y. o. m. d. u. å. s. k. e. h. a. r. b. æ. t. ø. n. f. i. g. l. v. 2. 4. p. ,. 8. J. j. y. c. H. U. ". F. 1. B. @. C. 3. 0. &. ♥ g
Hvis du ingen blog har, så husk at skrive en mailadresse, så jeg kan få fat på dig. At man i blogverdenen kan finde bekendtskaber, venskaber og så meget andet i den virkelige verden
- for en sød kæreste jeg harJa det er ikke ham der har bagt, desværre. ) Men efter jeg havde bagt disse rugklappere (som I nok skal få opskriften på), så fik Peter lyst til sandwich til aftensmad
Æbler, løg, rengøres udkernes og skæres i tern. Fignerne strimles fint. Hvidløg og ingefær hakkes fint. Alle ingredienser kommes i en tykbundet gryde, koges ved svag varme til det er tyknet
Og at gå forbi bagere uden at hoppe på den først synlige portion boller. Opskriften har jeg fundet her, dog har jeg ændret en smule ud fra hvad der lige var i forrådet
Retten smager virkelig skønt, og er oplagt at lave lige nu, mens det endnu er sæson for rodfrugter. Selv om jeg har en svaghed for bøf bearnaise, flæskesteg med brun sovs og andre klassikere, så har jeg tit en uimodståelig trang til at servere de klassiske favoritter i lidt andre forklædninger
S. å. e. r. d. g. a. n. i. p. k. …. f. t. ø. j. o. l. æ. w. M. m. I. s. y. u. ,. v. H. b. (. ). E. h. P. A. N. F. c. -. –. O. D. 1. 3. 0. ½. K. L. V. s g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.