Skær den forlorne hare i skiver i fadet. 16 x 22 cm) og form den til et farsbrød. 1 min. ½ time ved 175° - traditionel ovn. 1 dl). 1 æg. 100 g). 1 spsk ribsgelé. 1 spsk lys saucejævner. 1 kg kartofler - koges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca. 1 dl) ½ dl mælk 1 æg 6 skiver bacon (ca. 100 g) 2½ dl letmælk ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% 1 spsk ribsgelé ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 1 spsk lys saucejævner evt. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
Jeghar været overvægtig hele min barndom, og jeghar en forkærlighed for alt hvad der er usundt. Når jeg ikke engang kan varetage min egen sundhed, hvordan kan jeg så formidle til andre hvad der er sundt
Jeghar overtrukket en springform med fondant, så den er helt hul. Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
Baconskiver (jeg havde fem skiver fra en pakke, og det var ok – man kan bruge mere). Her er opskriften på et rigtig godt og saftigt, krydret farsbrød med æbler og salvie – inspireret af forloren hare – alle tiders suveræne efterårsmad
Hvad kan den. Nederst på billedet kan du se min nye ret, "Squash spagetti i gorgonzolasovs med edamame bønner og tigerrejer", hvor jeghar brugt min Lurch Spirali
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.