Sød chilipulver (fra Tiger), cayenne, hvidløgssalt, basilikum, timian, oregano. Grundopskriften på den her lasagne har jeg lært af min dejlige veninde Ditte
Krydderier efter smag (jeg bruger chili, hvidløgssalt, peber og lidt salt). Dejlig hjemmelavet salsa, perfekt som tilbehør til en god bøf, på en salat … faktisk er det godt til det meste
Pensl brødet med vand og drys med kryddersalt, hvidløgssalt eller almindelig salt, alt efter smag. I går stod jeg lige og skulle bage et brød, så jeg tænkte, jeg ville komme en rest kogt kartoffel i - det fik jeg et rigtig fint brød ud af
Hvidløgssalt. Når jeg bager brød bruger jeg næsten aldrig en opskrift, men denne gang tvang jeg mig selv til at måle alting af så i kunne få en præcis opskrift
Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaft og akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Det kan være alt lige fra saltflager, paprika, basilikum, hvidløgssalt til sesamfrø eller lignende. FIND OS PÅ FACEBOOK OG FÅ NYE OPSKRIFTER DIREKTE SOM STATUSOPDATERING
kartoflerne drysses med hvidløgssalt og bages i ovenen i ca. 5 tykke koteletter100 g pikant flødeost friske basilikum blade2 fed hvidløg200 g grønne stangbønner8 cocktailtomater1 rød peberfrugt ½ gul peberfrugt2 rødløg 1 lille dusk bredbladet persille100 g revet ost800 g - 1 kg kartoflerlidt oliehvidløgssalt1 dl cremefraiche1 lille dusk bredbladet persille1 lille fed hvidløgslat, peber og lidt sukkerKartoflerne skæres i tynde skiver og lægges i en bradepande med lidt olie
all round , røg paprika , hvidløgssalt , alm paprika , salt og peber. Pulled pork mega lækkert , skulle hygge efter 8 uger på madlog med grønne prikker , men jeg kunne slet ikke spise så meget som forventet , så fik ikke nogen rød prik og det var jo fedt
hvidløgssalt. Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt. hvidløgssalt. Som tilbehør til stort set alt kød er disse grøntsager altid en succes
Grøntsagerne lægges i et smurt ildfast fad og drysses med hvidløgssalt og salt og der hældes ca. 1 spsk soya½ spsk sød soya1 stort fed hvisløg2 spsk olie½ tsk saltfrisk kværnet peber1 peberfrugt i mindre stykker3 gulerødder i stænger1 stort løg i bådehvidløgssalt og salt6 dl vand3 dl ris1½ hønseboullionterningcreme fraiche dressingKyllingen sættes på spyd - og hvis man ikke har et sådant, partereres deni mindre stykker og lægges i et smurt ildfast fad
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.