D. e. n. r. t. l. a. v. d. i. ø. g. ,. o. p. å. c. u. s. m. j. f. b. (. h. ). K. ". y. k. S. 4. 0. æ. 2. ½. 1. 5. L. O. 3. T. B. 6. 7. N. 8. M. 9. Ø. -. é. /. n l
H. a. r. d. u. o. g. s. å. h. v. e. n. f. y. l. t. m. p. ø. k. S. æ. i. ,. b. D. L. j. q. c. 2. ½. -. 1. E. w. (. ). F. x. M. B. K. O. 3. N. I. V. R. P. *. * g
T. i. l. a. f. t. e. n. h. r. v. s. p. g. o. d. m. ,. j. b. V. k. å. ø. P. y. -. H. æ. M. u. S. (. ). D. J. F. L. /. w. 1. 0. 2. 4. %. C. 3. A. 5. E. B. K. O. N
En håndfuld grofthakkede skvalderkålsblade. Vupti, så er der serveret og du er en smule ukrudt fattigere i haven (i vores have er der godt nok skvalderkål nok til, at kunne bage ca
2 stk50 g gær6 dl vand½ dl olie2 tsk sukker1 tsk salt150 g fuldkornshvedemel100g grahamsmel300 g durumhvedemelca 450 g hvedemel2 dl finthakket/klippet brændenælde, nye skud uden stilke2 dl finthakket/klippet skvalderkål, nye skud uden stilkeGæren opløses i lunken vand sammen med sukkeret. De 2 æltes med skvalderkål, de 2 med brændenælde og de sidste 2 forbliver neutrale
Skvalderkålen blev skyllet, hakket og endte også i fryseren. 1 God håndfuld Skvalderkål, som havde været i fryseren. og så er det jo billigt og sundt med ukrudt som Skvalderkål… 1 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.