I den kommende uge skal jeg i tre dage leve på en alternativ kostform. nemlig stenalderkost. Det er i forbindelse med et projekt på studiet omkring alternative kostformer, hvor min gruppe har fået Paleo
0. F. l. a. r. e. s. ×. N. ø. d. ,. k. o. g. c. i. p. u. v. –. n. f. t. y. m. x. D. æ. h. b. j. å. w. B. -. C. A. U. J. H. M. /. (. 1. 2. ). 4. S. L. K. T. O. G. +. × l
Alt i alt synes jeg det var en god oplevelse og jeg håber på at besøge stedet igen og prøve nogle af deres andre retter og jeg kan derfor kun anbefalde mig smutter forbi Rå Bar hvis man er i Århus, selvom man ikke er vegetar eller veganer, så for du en helt ny mad oplevelse jeg sikker på du vil elske og ikke mindst din krop
Men nu da jeg skal være mormor til august, skal der ikke være nogen bare numser her. Det er længe, længe siden jeg har syet børnetøj - ja, i det hele taget lavet andet end småreparationer
Hvis I lige som jeg, elsker en god cocktail, så gå ind og "synes godt om" "1105" på facebook, de ligger ofte opskrifter ud, på anderledes og vilde cocktails, som man selv kan lave
Kog det i et par minutter. Tilsæt kokos og lad det koge endnu et par minutter. Læg glasuren på kagen når den har bagt de første 10-12 minutter. 10 minutter mere – indtil fyldet har fået farve
Knus kaffepulveret i en morter. Knus kiksene i en foodprocessor. 10-12 personers kage, hvis den serveres ovenpå en god middag. Pisk flødeost, creme fraiche, sukker, æg og vaniljepulver sammen til det bliver let og luftigt, tager kun 1-2 minutter. Bag i 80 minutter. Tjek at kagen virker bagt, den bliver ikke brun, bare fast, ellers bag 5 minutter mere. Smelt sukker (og salt hvis du vil have en sød-salt smag) og vand, når det bruner så tilsæt mandlerne og kog ved lav varme i 5 minutter, mens du rør jævnligt i det
1/4 kopp kremete Peanutbutter (65 g). La koke på middelsvarme i 5 minutter mens du rører jevnlig. Kjøl ned i kjøleskapet i ca 30 minutter eller til karamellen er stiv nok til siste laget
Dette koges alt sammen hårdt op i 5 minutter og sigtes derefter, så du kun har væsken tilbage. Det er selvølgelig en smagssag, men så fedt er det heller ikke at tygge i laurberblade og peberkorn… Skyl syltaglas i atamon (1 tsk atamon til en sjat varmt vand, låg på, ryst, låg af, hæld ud, så er det klar) Det forlænger holdbarheden, men det er også fint uden, hvis man bare får dem spist indenfor et årti eller to…
Lad kagen køle af i formen i et par minutter inden den vendes på et spækbræt og skæres i firkanter. Bag kagen 20-25 minutter ved 200 grader, til den er gylden og sprød i kanterne
S. o. m. n. æ. v. t. i. d. l. g. A. a. s. b. e. r. ,. h. j. f. u. p. k. å. c. D. O. -. ø. V. y. ). J. C. (. 9. I. 1. 2. 0. /. 4. 5. 7. 6. K. T. 3. F. R. B. x. *. H. 8. L. P. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.