GA_googleAddAttr("Tag", "opskrift-med-billede"). Bland alle ingredienser sammen og ælt mørdejen sammen (jeg gjorde det ikke med hænderne med derimod med foodprocessoren) og sæt dejen i køleskabet i ca
noget at pynte med. GA_googleAddAttr("Tag", "jordbaer"). GA_googleAddAttr("Tag", "dessertopskrift"). – Imens man dypper kuglerne med den ene hånd, kan man drysse pynt på med den anden hånd(eller få nogen til at hjælpe med det)
Rigtig dejlig sommersalat. (4 pers. )150 g blandede spæde salatblade500 g jordbærDressing. 5 spsk piskefløde3-4 tsk hvid balsamicoeddike1½ tsk sukkersalt og friskkværnet peberSkyl og afdryp salatbladene og tør dem grundigt
Den væde, der dannes mens jordbærrene marinere, kan med fordel bruges til at stænke ud på bundene. Opskriften er lånt af himmelsekager - en kagemester man beundre
Vend rabarberne sammen med sukker, kartoffelmel og vanillesukker, og bag det i et ovnfast fad i ca. Når rabarberne er møre, moses de med en gaffel, og sættes til afkøling
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.