Vi bestemte os derfor at lave en stor portion grøntsager i wok med krydret kylling og rejer til. Både min søster og jeg havde lyst til en omgang krydret, men dog let aftensmad, og havde også begge utrolig meget lyst til rejer
En af mine yndlingsretter er dampede asparges med sauce mousseline og rejer. Drys til sidst med lidt rejer og server fx med et koldt glas hvidvin eller rabarbersaft
På vej hjem fra arbejde supplerede jeg med champignon, store frosne rejer og frisk pasta. Grøntsagerne svitses i olie til de er næsten møre, men stadig har lidt bid
rejer (drænet vægt). Kom cremen i en skål, rejerne ovenpå og til sidst skralden fra citronen. (er der noget saft tilbage, fra rejerne, på panden, så ta en spsk
Svits grøntsagerne lidt efter lidt. Bland marinaden sammen med soja, sweet chilisauce og sesamolie. Læg rejerne i marinaden og mariner gerne nogle timer på køl
Gulerødderne hakkes og koges. Vandet hældes fra. Løg og peberfrugt hakkes i tern. Gulerødder, peberfrugt og løg skal laves til mos med stavblænder/ blænderen
salt eller sojasauce/tamari Fremgangsmåde Sæt vand over og koge til nudlerne. At spise færre kalorier er ikke en mulighed, da jeg ammer, men jeg sørger for at spise en masse “plant-based whole foods“, uforarbejdet mad og masser af grøntsager
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.