Men denne weekend skulle vi for første gang i laaaang tid ikke noget særligt og overskuddet er så småt ved at vende tilbage, så i dag fik jeg bagt müslikage med min mellemste datter
0. F. l. a. r. e. s. ×. N. ø. d. ,. k. o. g. c. i. p. u. v. –. n. f. t. y. m. x. D. æ. h. b. j. å. w. B. -. C. A. U. J. H. M. /. (. 1. 2. ). 4. S. L. K. T. O. G. +. × l
Min veninde og jeg besluttet os for at vi bare gerne ville snacke lidt, vi havde ikke den store sult og valgte derfor rodfrugts chips med cashew mayo, Dehydreret brød med hummus og pesto og en smoothie til os hver
Jeg er blevet så vild med at bruge rom aroma. Alt der kan smage i nærheden af romkugler er bare godt. Jeg gider bare ikke altid lave det til kugler, det blivet for det meste en lækker rommasse , i går med en snert af marcipan
Fremgangsmåden minder til forveksling om opskriften på pølsebrød (se opskrift på hotdogs). Hørfrø og solsikkekerner kan byttes ud med nødder, kerner, gulerødder, squash, rødbeder, rosiner eller chokolade (Chokoladeversionen = STORT hit hos mine kollegaer, da jeg sidst havde kagedag
Sidste fredag havde jeg alle pigerne på besøg, i forbindelse med min 22 års fødseldag. Det betød god mad, massere af grin og selvfølgelig vigtigst af alt drinksene
Pisk flødeost, creme fraiche, sukker, æg og vaniljepulver sammen til det bliver let og luftigt, tager kun 1-2 minutter. Bag i 80 minutter. Tjek at kagen virker bagt, den bliver ikke brun, bare fast, ellers bag 5 minutter mere. Smelt sukker (og salt hvis du vil have en sød-salt smag) og vand, når det bruner så tilsæt mandlerne og kog ved lav varme i 5 minutter, mens du rør jævnligt i det
Et lite tips når du kutter den opp er å unngå å få fingrene på toppen av sjokoladen, så slipper du slike fine fingeravtrykk som jeg fikk på noen av mine
Jeg har ikke prøvet at lave cheesecake før, men vil dog mene at resultatet endte med at blive ret så lækkert, hvilket tøserne fra min madklub også tilkendegav
Lad kagen køle af i formen i et par minutter inden den vendes på et spækbræt og skæres i firkanter. Bag kagen 20-25 minutter ved 200 grader, til den er gylden og sprød i kanterne
S. o. m. n. æ. v. t. i. d. l. g. A. a. s. b. e. r. ,. h. j. f. u. p. k. å. c. D. O. -. ø. V. y. ). J. C. (. 9. I. 1. 2. 0. /. 4. 5. 7. 6. K. T. 3. F. R. B. x. *. H. 8. L. P. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.