Islagkage
Opskrifter
Opskrifter
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Kiksebund
  • 200 g Digestive (eller ½ digestive og ½ bastogne kiks)
  • 100 g smør
  • 100 g brun farin
  • 1 ark bagepapir
  •  
  • Mørk chokoladeparfait
  • 5 pasteuriserede æggeblommer
  • 75 g sukker (ca. 1¼ dl)
  • 4 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 100 g Creme Fraiche 18% (Gerne 38%)
  • 150 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
  • 3 hakkede skildpadder
  •  
  • Hvid chokoladeparfait
  • 150 g hvid chokolade
  • 75 g sukker
  • 6 pasteuriserede æggeblommer
  • korn af 1 vaniljestang
  • 3 dl piskefløde
  • 150 g creme fraiche 38 % (men mindre kan også gøre det)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.