En ting der slog mig, da vi boede i Italien, er italienernes brug af natron. Herhjemme har jeg kun brugt det i småkager og kiks og den slags, men i de fleste italienske husholdninger er natron er uundværligt produkt både i køkkenet og i den daglige rengøring
Det er blevet tid til lidt nye lækkerier her på bloggen. Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggenog på Facebook efter mit seneste indlæg
I de næste to indlæg får du en samlet oversigt over forslag til forret, hovedret og dessert, natmad og kransekagen, som naturligvis ikke kan undværes kl
Nybagt brød er noget af det bedste. Ikke mindst et lækkert, blødt hjemmebagt franskbrød, som smager ekstra godt, mens det stadig er lunt og skorpen er sprød
Pasta carbonara – Italienerne kan bare det dér med pasta. Og denne ret stammer da også fra Italien. Pasta carbonara består af pasta, røget flæsk eller bacon og ost – sådan i korte træk
Jeg har længe gået og drømt om at guffe røget laks. min sygdom i maven er det ikke noget, jeg spiser særligt tit, og da jeg den sidste måned har haft et kraftigt tilbagefald, har det været minimalt med at udfordre maven med lækkerier
“Tågen var tyk som ærtesuppe, så vi måtte holde ind til siden og vente på, at den lettede. Til forret, natmad, frokost, og med et godt, rustikt brød til også som en hovedret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.