Frisk frugt som jordbær, hindbær eller hvad du ellersligefalder for. Sådan gør du. Men vær opmærksom på at de ikke får for meget og begynder at sprække
Det er resultatet af, at jeg rigtig godt kan lide begge dele, ikke kunne skaffe et svineslag, som ellers skulle bruges til porchetta og at jeg havde en svinemørbrad i fryseren, som gerne ville bruges
Senere på dagen kom jeg i tanke om en af mine gamle favoritter fra tiden før den glutenfrie kost. Det ene tog lidt det andet, og pludselig havde jeg gang i at bage mandelcookies, mandelbrød, lave marmelade og morgenmad på samme tid
Jeg prøvede joikke at være for fanatisk. Og igen… Det erikke, fordi jegikkelaver mad i rigeligemængder og en masse nye opskrifter, jeg har bare så meget hyr med nye opskrifter og at alt skal laves fra bunden, såjegglemmer fuldstændig at tage billederogså… Og det eraltså lidt plat at skrive blogindlæg om mad uden fotos
jolængerejeglæner mig fremad, johurtigereløberjeg. Jegfinder det rigtig interessant, at derkommer mindre fokus på, at det ikkeer bandlyst at lande på hælen – så længe det gøres mest økonomisk
Jeg har fremover droppet "blogspot", og nu hedder bloggen bare jordbaerkagen. Som enkelt nok har opdaget, og det faktisk alleredeerannonceret på facebook, så har jegopgraderet min blog
Derersikkert mange af jer, derallerede har regnet den ud, men for jerderikke har "set lyset", såtænderjeg det lige, så lørdag morgen kan starte med lune friskbagte boller på bordet
Den var ikke god, så brug den her i stedet for. Så hvorfor ikke. Klik ikke væk. Når de er sprøde og sammenhængende på den ene side, såvender du dem og gør kunststykket efter på den anden side
Jeg har bagte dem flere gange, og de har været lige gode hver gang. Jeg havde derfor bagt knuder med hirseflager og Mette Blomsterbergs smørbagte kanelsnegle - en opskrift derkræver rigeligt med smør
Og heldigvis såer det simpelthen så smart, at jegjo har en lang række kollegaer, der i dette efterårudgiverbøger, som sørger for, at I allesammen har noget at tage jer til, når I ikkebruger min konfektbog
Det er heldigvis kun en kort dag idag (ja jegerjo vant til at have helt fri om tirsdagen. ) og nøøøjh, hvor blev jegaltså glad, for det erikkeså tit det sker, men når det såsker, såer det med at nyde hvert et øjeblik og hver en bid i dette tilfælde
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.