Løgene pilles og sammen med timian hakkes det fint i en foodprossor. Jeg har aldrig selv lavet det, men der skal jo være en første gang for alting, så igår slog det mig at det skulle på menuen i denne uge
Unskyld på forhånd. Anyway… denne opskrift er faktisk perfekt til Januar. Savoykåls sæsonen sluttede faktisk i december, men der nåede jeg simpelthen ikke at poste denne opskrift =( Men jeg er sikker på du stadig kan finde dansk savoykål i butikkerne, måske endda lidt billigt
Svinebaconen går jeg ikke påkompromis med. Pil, og hak løget – hvor groft eller fint er en smagssag. Der skal ikke være bacon under ”haren” kun rundt om på siderne og ovenpå
Dette er mit første projekt i tunesisk hækling. For det skal de vel på et eller andet tidspunkt. Grydelapperne, som jeg har hæklet for en kollega, er blevet færdige
Midt i formningen af træer, pindsvin og andre dyr i fredags blev jeg ringet op af mine forældres nabo, hun havde et problem som hun håbede jeg kunne være løsningen på
I går aftes – trods min dårlig dag, havde jeg overskud til at bage. Opskrift på Stecca Brød. Så hvis i ikke har prøvet at lave sådan nogen brød før, så skal i altså prøve det
D. a. j. e. g. r. b. d. i. S. t. o. c. k. h. l. m. ,. å. n. æ. p. Ö. s. u. v. f. (. ). ø. I. y. H. C. M. 2. 4. /. 6. -. 0. 1. 3. L. V. B. P. 5. T. 8. F
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.