Hæld massen i en springform med bagepapir på bunden og smurte sider og bag den i ca. Rengør formen og kom bunden på dit serveringsfad med springforms-ringen om, beklædt med kageplast
Blend nu dine valnødder til en fin masse, næsten som mel, og hæld i dejen. De her julekager kan enten trilles til kugler eller formes som små “småkager” og smager skønt til en kop te eller på farten i tasken
Tænd oven på 160 grader. I år har jeg indtil flere gange bagt denne velsmagende julekage, som indeholder en masse krydderier, tørrede frugter, nødder, chokolade og mørk rom
Din gode veninde sagde for en uges tid siden, hvornår laver du en kage til mig, og denne slags kage har jeg kikket på for et stykke tid siden, og syntes det kunne være sjov at lave, så min version ser altså sådan ud
Læg så din lagkage bund på. Læg din husblas i blød. Hæld massen på en bageplade. TuileLav din tuile ved at blande alle ingredienser og steg lidt ad gangen på en varm pande
Bland de tørre ingredienser og kom dem i smørblandingen. Pisk først dejen sammen med håndmikseren på lav hastighed, og ælt den derefter sammen med hænderne i skålen
Fyld din solbærmousse på, fordel den jævnt og glat den ud. Tilføj nu halvdelen af ægge blandingen, pisk ved middel hastighed, indtil dejen er luftig og godt blandet
Jeg er fuldstændig vild med vaniljekranse, men da jeg følte mest for at pynte kager, valgte jeg at bruge en opskrift på vaniljekranse, men i stedet for at lave dem til kranse, lavede jeg dem til andre former
Første gang jeg smagte dem, var da jeg arbejdede på restaurant. Nu er det på tide jeg spreder opskriften, for der er aldrig nogen der kender til denne småkage når jeg serverer den og det er da for trist når den er så hamrende lækker
LinkedIn. Jeg har haft en super travl december måned med masser af timer på uni, lange forsøgsdage på mit specialeprojekt, konference i Hillerød, opgave med deadline lige inden jul, verdens måske længste to-do-liste osv osv… Enhver studerende kender nok til problematikken
E. n. r. o. m. æ. t. e. k. a. g. d. ø. b. ,. y. i. p. c. l. S. s. j. u. v. f. å. K. I. 5. D. N. J. (. ). h. L. -. O. T. H. 1. 4. 2. F. 0. /. 6. ½. 8. B. P. R. 3. ". _. #. M
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.