-. -. -. F. o. r. l. e. d. n. b. a. g. t. j. c. h. k. m. u. s. v. i. p. y. ,. f. å. æ. H. I. ø. w. O. Y. R. ). T. 3. 2. 0. 1. ½. P. K. S. 5. N. J. D. M. V. 6. ) l
Skum det fedt af, der har lagt sig som klare søer på retten – det er baconfedtet, og det er lige til at fjerne, hvis man vil – det gør jeg, for baconsmagen er allerede i retten
Jeg er så doven, at jeg oftest samler min mørdej i foodprocesseren. I mandags blev den altså serveret helt klassisk med et lækkert chokolade-betræk og lidt karamelliserede pekannødder
-. -. -. -. -. -. H. e. r. h. j. m. s. p. i. v. n. d. l. a. g. ø. o. ,. t. k. f. æ. b. u. F. D. é. å. '. Æ. V. c. M. y. S. =. I. ). O. J. x. (. 1. ½. 2. R
-. -. F. ø. r. s. t. o. g. f. e. m. h. a. j. å. æ. k. l. i. d. p. J. y. n. b. u. ,. v. M. T. c. 1. 7. 0. x. 2. S. G. D. K. . U. z. O. I. 8. ). H. B. n g
I forbindelse med den årlige begivenhed på de sociale medier Marts med Medfølelse, blev jeg spurgt af foreningen Mad med Medfølelse, om jeg ville lave en madplan
Det er en ‘alt-i-ét-fad’ ret, der kan bruges hele året, og ifølge flere, der har prøvet den, er det også en ret, der kan få grøntsagssky børn til at guffe kål i lange baner – (blot en servicemeddelelse, hvis du nu skulle have nogle af den slags)
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.